Utforsk Playerunknown's Battlegrounds' ørkenbrett i spillets neste testfase

Video fra det nye brettet vises frem for første gang denne uken.

Brendan «Playerunknown» Greene

Playerunknown's Battlegrounds-utvikler Bluehole har den siste måneden tilbudt testing av diverse kommende funksjoner via skytespillets testservere. Det nye klatresystemet, flere våpen og et lass med mindre endinger har gjennomgått flere runder med testing, og nå har turen kommet til en av de største endringene siden Early Access-lanseringen i mars.

Denne lille krabaten blir kun tilgjengelig i ørkenbrettet.
Bluehole

Når testserverne åpnes igjen får spillere endelig ta turen til PUBGs sagnomsuste ørkenbrett. I en melding på Twitter forrige uke bekreftet utvikleren at det nye brettet blir tilgjengelig i den neste runden med testing, sammen med en splitter ny avsagd hagle – som kun blir å finne i ørkenbrettet.

Datoene for den neste testrunden er foreløpig ikke bekreftet.

Vises frem denne uken

Også i forrige uke ble det klart at vi får vår første skikkelige titt på ørkenbrettet under The Game Awards-seremonien natt til fredag. Bluehole har tidligere sluppet flere bilder fra ørkenen, men arrangementsjef Geoff Keighley lover å dele video med god gammeldags spilling fra det nye brettet.

Perfekt for bakholdsangrep.
Bluehole

Basert på det vi har sett så langt virker ørkenen å by på litt mer variasjon enn skogene og tettstedene i Erangel – PUBGs opprinnelige kart. Ørkenbrettet inkluderer alt fra en storby med flere høyblokker til bar ødemark med digre steinformasjoner. Spesielt sistnevnte virker perfekt for å sette opp bakholdsangrep, og kombinert med spillets klatresystem kan det bli svært så farlig å vandre blant ørkenens åser.

Playerunknown's Battlegrounds er tilgjengelig i Early Access på PC, og kommer til Xbox One via konsollens Preview-program den 12. desember. For ordens skyld vil ørkenbrettet ikke være tilgjengelig på konsoll ved lansering, og Bluehole har sagt at Xbox One-versjonen vil henge litt etter PC-utgaven.

Nå blir det mobilspill av Playerunknown's Battlegrounds også.
Se trailerene for de to håndholdte titlene basert på skytespillet »

Siste fra forsiden