Utlendingene inntar Shogun 2

Den nye, selvstendige utvidelsen gjør spillet betydelig større.

De som nyter å slå seg løs i føydale Japan har nok allerede funnet mye underholdning i det strålende strategispillet Total War: Shogun 2, og kanskje også den digitale utvidelsen Rise of the Samurai. Snart skal nye krefter utfordre herredømmet ditt.

Nye skip betyr nye trusler.

Den frittstående ekstrapakken Shogun 2: Total War - Fall of the Samurai introduserer utenforstående, internasjonale makter i konflikten rundt kontrollen over Japan på 1800-tallet. Samurai-æreaen er i ferd med å ta slutt, og de toppmoderne kreftene USA, Frankrike og det britiske imperiet truer stillehavslandet. Alt bryter løs neste mars, til Windows.

Trofast eller innovativ?

Kanoner, dampmotorer og mitraljøser er noe av det som preger den nye slagmarken. Til sammen kan man forvente 39 nye ordinære enheter og 10 nye skipsklasser. Du får selv anledning til å ta stilling til om du vil omfavne de teknologiske nyvinningene eller sette din lit til det gamle og trofaste, ifølge en pressemelding fra utgiver Sega.

Du skal få tilgang til seks nye Shogun-klaner, tre nye agenttyper på kampanjekartet, fire rykende ferske historiske situasjoner, nye beleiringsmekanikker og en flerspillerdel som visstnok har fått en grundig overhaling siden hovedspillet kom tidligere i år. Akkurat hva det siste punktet innebærer blir ikke forklart.

Les også: Historien om Total War
Les også: Se hva Shogun 2-studioet svarte leserne

Siste fra forsiden