Uwe Boll lager Postal-film

Den populære tyskeren Uwe Boll har skaffet seg rettighetene til å lage film basert på Postal 2.

I Postal 2 følger du en navnløs person som nettopp har flyttet til en by full av skytegale skrullinger. Spillet foregår over en uke, hvor du dag etter dag skal prøve å gjøre normale ting (som å kjøpe melk, hente pakke på postkontoret og så videre) samtidig som hele byen er i ferd med å falle fra hverandre.

Nå har alle gameres favoritt-tysker, Uwe Boll, fortalt at han har sikret seg rettighetene til å lage film basert på spillet. Han forteller at filmen skal være både kraftfull og merkelig, og full av den forvridde og svært politisk ukorrekte humoren vi fant i Postal 2. Sjefen for Running With Scissors, Vince Desi, forteller at han vil være involvert i produksjonen av filmen, og at utvikleren gleder seg til å samarbeide med den kontroversielle tyskeren.

Til det amerikanske nettstedet GameSpot har Uwe Boll fortalt at filmen blir en slags blanding av Pulp Fiction, Falling Down og Wag the Dog. Postal-filmen skal etter planen komme i 2007, mens filmingen vil starte til neste år. Og ja, for de som lurte, det er allerede bekreftet at Gary Coleman blir med i filmen.

Siste fra forsiden