Ghost of Tsushima

Vakre Ghost of Tsushima har fått slippdato og ny trailer

Infamous-utviklerens nye spill vises frem nok en gang.

Vi vet allerede at samuraieventyret Ghost of Tsushima kommer til sommeren, men nå har utvikleren omsider gitt oss den spesifikke datoen. Spillet slippes den 26. juni i år og er altså en eksklusiv PlayStation 4-tittel.

Sammen med datoen har vi også fått en ny historie-trailer som du kan se øverst i artikkelen.

Ghost of Tsushima, utviklet av Infamous-studioet Sucker Punch Productions, ble først avduket så langt tilbake som i 2017, og på E3-messen i 2018 fikk vi en større gjennomgang av spillet som viste oss flere detaljer.

Sony

Åpen verden

Spillet tilhører actioneventyr-sjangeren og foregår i en stor, åpen verden som spilleren står fritt til å utforske. Man spiller som hovedpersonen Jin Sakai, som tilegner seg nye evner og kampstiler for å overleve underveis.

Vi tok en titt på spillet på E3 i 2018 og konkluderte med at spillet byr på visuelle kvaliteter i toppklasse.

– Fra første sekund med Ghost of Tsushima er det krystallklart at Sucker Punch har satt det visuelle i forsetet. Spillet er ulidelig vakkert, fra de åpne gresslettene til bambusskogene som presser på fra alle sider og stenger det som er av lyd og lys ute, skrev vår utsendte, men la også til:

– Likevel er jeg redd for å ha altfor store forhåpninger til dette spillet. La meg gjerne ri på hesterygg over åpne gressletter og gjennom mørke skoger for alltid, men kampene er jeg så langt ikke spesielt begeistret over.

Siste fra forsiden