Konkurranse

Vant du tøff 3DS XL med actionspill?

Vi har trukket vinneren.

Hver lørdag arrangerer vi en konkurranse i Tek-nettverket. Det er nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no som rullerer på dette, og denne helgen er det spillredaksjonens tur til å gi bort premier.

Monster Hunter 3 Ultimate.

Monster Hunter 3 Ultimate Limited Edition Pack

Premien denne gangen er et svartmalt eksemplar av Nintendo 3DS XL, akkompagnert av spillet Monster Hunter 3 Ultimate. 3DS XL er den nyeste utgaven av håndholdte konsoll, og den lille spillmaskinen har hele 90% større skjermer enn originalkonsollen. På samme måte som originalutgaven, skilter den med skjermer som viser stereoskopisk 3D uten at du behøver 3D-briller.

XL-utgaven har også lengre batterilevetid, og leveres med minnekort på 4 GB. Mer informasjon om denne modellen finner du hos Nintendo.

Capcom-spillet Monster Hunter 3 Ultimate kommer forhåndsinstallert. Monster Hunter-serien er superpopulær i Japan, og i det tredje spillet må du jakte på store monstre i en fantasiverden. Du kan jakte alene eller sammen med andre. I vår anmeldelse fikk spillet en solid syver.

Og vinneren er...

Vi stilte to spørsmål denne gangen. I det første ville vi vite hvor stor 3D-skjermen til 3DS XL er. Det riktige svaret er 4,88 tommer, noe 93% av de som svarte på konkurransen hadde fått med seg. Spørsmål nummer to handlet om kampanjen i Monster Hunter 3 Ultimate, og vi ville vite hva den første byen du kom til het. Det riktige svaret var Moga, men kudos til de som visste hvor svaralternativene Seyda Neen og Skara Brae var hentet fra.

Vinneren av helgekonkurransen ble Stig Fuglestad, som svarte riktig på begge spørsmålene. Gratulerer!

Siste fra forsiden