Vertiginous Golf byr på golf i skyene

Høytsvevende golfspill har fått betalansering.

Vertiginous Golf er et golfspill litt utenom det vanlige. Det kan minne litt om håndholdte titler som Stickman Golf-serien, men er satt til en tredimensjonal verden bestående av svevende plattformer fulle av hindringer.

Moro for de fattige

Handlingen foregår i et alternativt univers der de rike bor i svevebyer hevet over fabrikkpipenes kvelende røyk, men hvor de er generøse nok til å la arbeiderne oppleve sollys av og til – riktignok ikke fysisk, men gjennom svevedroner med kamera. Med Vertiginous Golf får de more seg med et golfspill mens de samtidig får se at himmelen kan ha andre farger enn grå og brun.

Spillet byr på store og åpne baner i flere plan, der du fritt kan flytte kameraet rundt for å planlegge ruten mot hullet. For øyeblikket inkluderer det ni hull, og muligheten for at opp til fire spillere kan spille mot hverandre lokalt. Realistisk fysikk loves også.

Mer innhold og flere funksjoner vil lanseres etter hvert som spillet utvikler seg, men det er allerede nå mulig å kjøpe det. Vertiginous Golf koster fem dollar direkte fra utviklerne. Hvis du kjøper det nå får du tilgang på fremtidige oppdateringer av betaversjonen, samt fullversjonen når den kommer ut.

Om du vil ha en mer jordnær versjon av golfsporten kan du glede deg til neste versjon av golfserien til Electronic Arts. De har droppet Tiger Woods-navnet, og vil i stedet fokusere på PGA Tour-lisensen slik de gjorde før samarbeidet med Woods.

Siste fra forsiden