Veteraner annonserer stor-MMO

På Gamescom viser storstudioet Carbine hva de har jobbet med i fire år.

Carbine Studios har sannsynligvis en oppstilling som kan konkurrere med de fleste store spillstudio. Stallen deres inneholder en rekke veteraner fra gigantprosjekter som Starcraft, Everquest, Fallout, Diablo II, World of Warcraft og så videre. Dette er en ansamling folk med virkelig solid fartstid.

Studioet ble stiftet i 2005, og er i disse dager en del av Guild Wars- og Aion-utgiverne NCsoft. De har nettopp utgitt en pressemelding, hvor de gjør det klart at de akter å vise frem Carbines første spillprosjekt under årets Gamescom-messe, som skytes i gang i Köln om to uker.

Konseptkunst fra spillet.

Spillet skal ha vært under utvikling i hele fire år, og er et splitter nytt fantasty-konsept. Den verdenseksklusive visningen foregår under en lukket pressekonferanse på messen, og vi stiller trofast opp for å dekke lanseringen.

Spillets utvikling er for øvrig ledet av Jeremy Gaffney, som blant annet har vært en av hjernene bak populære spill som Asheron's Call og City of Heroes.

Dette ubeskrevne massive onlinespillet er ikke den eneste utgivelsen NCsoft jobber med i sjangeren. De har også kommet langt i utviklingen av Guild Wars 2, oppfølgeren til det svært populære MMO-et fra 2005. Det antas utgitt i løpet av året.

Les også: Dette er Guild Wars 2
Les også: Intervju: Guild Wars 2

Siste fra forsiden