Konkurranse

Julekalender 2020

Vi har en ny premie gjemt bak luke 15

Se hva dagens premie er.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Topakning

I dagens luke ligger det to ting: et HyperX Cloud Flight S-headset og en HyperX ChargePlay Base ladestasjon.

Mikkjell Lønning, Gamer.no

Headsettet skal gi deg 30 timer med trådløs spilling før du må lade igjen. Lyden går over en 2,4 GHz-kobling som byr på virtuell 7.1-kringlyd. Som med andre produkter fra HyperX kan du justere detaljer med den medfølgende programvaren. Komfort er et av kjennetegnene til headsettet, og den medfølgende avtagbare mikrofonen er sertifisert til både Discord og TeamSpeak.

Ladestasjonen lar deg lade opp til to enheter samtidig. Alle enheter som bruker Qi-grensesnittet for lading skal fungere her.

Premien er levert av HyperX.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
1282 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden