Konkurranse

Julekalender 2023 - Luke 3

Vi har et par spill du kan vinne bak luke 3

monicore/pixabay

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Den 20 år lange tradisjonen er her igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Spillkombo fra Capcom

I dag kan du vinne spillene Exoprimal og Monster Hunter Rise, begge fra Capcom. Vinneren kan velge plattform.

Monster Hunter Rise.
Capcom

Exoprimal er et flerspillerspill der man styrer en exofighter – en soldat med en spesiell rustning – som skal gjennomføre oppdrag mens de plaffer ned horder av dinosaurer. Målet er å knekke AI-en Leviathan.

– Exoprimal er mer moro enn jeg trodde jeg skulle få ut av et spill hvor dinosaurer regner fra himmelen og angriper folk som mest av alt ser ut som mechrobotar. Så feil kan man ta. Exoprimal er på sitt beste et uhyre engasjerende og artig spill som byr på intense og spennende kamper mot både soldater og dinosaurer, skrev vår anmelder om Exoprimal.

Monster Hunter Rise er det sjette spillet i serien der spillere skal jakte ned eller fange monstre i en stor verden.

Exoprimal.
Capcom

– Monster Hunter Rise er et knallgodt Monster Hunter-spill, og det sier vel egentlig det meste. Capcom har skapt en formel som de, og spillerne, vet fungerer, og den er det ingen grunn til å gjøre for store endringer på. I stedet slenger de hele tiden inn litt nytt her og der, ser hva som fungerer, og tar serien videre deretter, skrev vår anmelder.

Begge spillene er tilgjengelige på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, og Xbox Series X/S. Monster Hunter Rise er i tillegg tilgjengelig på Nintendo Switch.

Premien er levert av Capcom.

For å delta må du svare riktig på de to spørsmålene nedenfor. Vinneren trekkes torsdag 7. desember.

Spillrulett
373 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden