– Vi har mange ideer til mer Red Dead

Rockstar fyrer oppunder oppfølger-ryktebålet

2010-spillet Red Dead Redemption sopte med seg et utall «Game of the Year»-priser, og blir fremdeles omtalt i varme, forelskede toner av spillere verden over.

Det har inspirert utvikleren Rockstar til å tenke i oppfølgerbaner, skal vi tro uttalelser de kommer med til Official PlayStation Magazine (via CVG).

Flere ideer

Utvikleren skal nemlig være ekstremt fornøyd med at spillets renommé har vokst i takt med at spillere har snakket om det, og ikke minst er Rockstar svært glade for at såpass mange spillere har spilt gjennom hele spillet og deretter anbefalt det til vennene sine.

På direkte spørsmål om det ble nok materiale til overs fra Red Dead Redemption til at en oppfølger ville være mulig, svarer Rockstar kryptisk:

– I alle spillene våre har vi massive mengder med ideer som aldri får blitt med.

Selv om uttalelsen er vag så det holder, kan dette i kombinasjon med en stillingsutlysning nå nøre oppunder ryktebålet om en mulig oppfølger.

Til Rockstars San Diego-avdeling søkes det nemlig en håndfull nye ansatte, blant annet en kunstig intelligens-programmerer, sjefsdesigner for effekter, spillmekanikkprogrammerer og flere.

Vi holder pusten i spenning.

Les også: Anmeldelsen av Red Dead Redemption

Siste fra forsiden