Konkurranse

Julekalender 2023 - Luke 17

Vi har to knallsterke spill i kalenderluka i dag

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Den 20 år lange tradisjonen er her igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

To knallspill fra Capcom

I dag kan du vinne Street Fighter 6 og Ghost Trick: Phantom Detective – begge to knallspill fra Capcom.

Street Fighter 6 er årets innslag i den svært populære slåssespillserien. Spillet fikk enormt god mottagelse da det kom, også av oss.

– Ikke bare er Street Fighter 6 langt mer hardtslående, modent og visuelt koherent enn noe spill i serien tidligere, men kombinasjonen av en engasjerende World Tour, omfattende opplæringsdeler og et velbalansert moderne kontrolloppsett gjør det også til det desidert mest tilgjengelige spillet i serien til dags dato, skrev vår anmelder om Street Fighter 6 tidligere i år.

Ghost Trick: Phantom Detective er en nyutgave at et spill som først kom på Nintendo DS for mange år siden. I spillet spiller du som et spøkelse som prøver å påvirke verdenen for å forhindre at folk myrdes. Historien er skrevet av Shu Takumi – mannen bak de første Phoenix Wright-spillene.

Vi har ikke sett på nyutgaven, men elsket Nintendo DS-spillet da det kom.

– Ghost Trick: Phantom Detective er et veldig engasjerende detektivspill som passer perfekt til sitt format. Det er kreativt og smart skrudd sammen, og er lett å legge mye tid i samtidig som det aldri krever så mye tid om gamngen at du ikke lett kan legge det fra deg om du må. Spillet byr på en sær kombinasjon av japansk fantasi og klassiske eventyrspill, som framstår som noe veldig nytt og friskt, skrev vår anmelder.

Premien er levert av Capcom.

For å delta må du svare riktig på de to spørsmålene nedenfor. Vinneren trekkes torsdag 21. desember.

Spillrulett
106 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden