Konkurranse

Julekalender 2022 - luke 22

Vi lodder ut et av årets beste spill i dag

Julekalenderen nærmer seg slutten.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

PlayStation 5s store høstspill

I dag kan du vinne God of War Ragnarök til enten PlayStation 4 eller PlayStation 5. Vinneren velger selv hvilken versjon de ønsker.

PlayStation Studios

God of War Ragnarök har rukket å bli litt over en måned gammelt, og har på den tiden befestet seg som et av årets mest hyllede spill. Fortsettelsen på beretnigen om Kratos' og Atreus' spankulering gjennom norrøn mytologi, har truffet en nerve hos en god del spillere. Og også her på Gamer.no.

– God of War Ragnarök er et massivt spill som imponerer og overrasker kontinuerlig. Her får man rett og slett servert svært godt håndverk, som til tross for å ha blitt utviklet på tvers av PlayStation 4 og PlayStation 5, holder gjennomgående høy standard, skrev vi i vår anmeldelse.

Premien er levert av PlayStation, og har en verdi på om lag 650 kroner. Man kan selv velge om man vil ha spillet til PlayStation 5 eller PlayStation 4.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Spillrulett
735 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden