– Vi slipper ingen spill neste år

Svenske Avalanche skyter ned ryktene om Just Cause 3 i 2012.

Enhver vant sjømann vet at vinden snur kjapt, og enhver vant spilljournalist vet at rykter punkteres like kjapt som de oppstår. I går videreformidlet vi prat om at en oppfølger til spektakulære Just Cause 2 skulle være på vei, med utgivelse allerede neste år. Det stemmer ikke, ifølge spillets svenske utviklere.

Vi må vente en stund på mer sånn her.

Avalanche Studios' Christofer Sundberg, skaperen av Just Cause-konseptet, har fortalt Eurogamer at et tredje spill i serien slettes ikke kommer neste år. Faktisk har de ikke planlagt å utgi noen spill i 2012.

I stedet skal svenskene ha to andre, gigantiske prosjekter på vei for utgivelse i 2013. Disse er fortsatt hemmelige, og det er ikke uhørt at et av dem er Just Cause 3. Serien har tross alt vært en gigantsuksess for selskapet, som for opplevde store økonomiske problemer før toeren ble utgitt.

Dermed må fans av håndverket deres smøre seg med tålmodighet, eller spille en av deres eksisterende utgivelser. Deres seneste er det nedlastbare actionspillet Renegade Ops, som virkelig imponerte vår anmelder.

Siste fra forsiden