Konkurranse

Vil du teste Destiny-betaen før alle andre?

Vi tilbyr ti heldige lesere sjansen til å teste Halo-skapernes nye skytespill i Oslo.

Activision

Har du lyst til å teste betaversjonen av Halo-skapernes nye skytespill før den blir tilgjengelig på PSN?

Neste uke vil Activision holde et lite beta-arrangement i Loungen på Komplett.nos butikk i Oslo sentrum, der spillerne kan komme inn og teste spillet. Arrangementet blir åpent for alle, fra torsdag 17. juli til lørdag 19. juli.

Ti heldige får teste spillet på onsdag

Fersk beta-trailer.

Vi kan imidlertid tilby ti lesere muligheten til å besøke arrangementet allerede onsdag 16. juli. Spillingen vil foregå fra klokken 13.00 til klokken 15.00, og Activision vil by på enkel mat og drikke, samt t-skjorter og annet Destiny-materiale.

Det er versjonen til PlayStation 4 som blir tilgjengelig. Den nettbaserte testen er kun tilgjengelig for de som forhåndsbestiller, men det er selvsagt ingen slike begrensninger for dette arrangementet.

Vi gjør oppmerksom på at dere selv er ansvarlige for å reise til og fra butikken (på Kronprinsesse Märthas Plass 1, like i nærheten av rådhuset), og vi må ta forbehold om at det kan oppstå tekniske problemer eller annet utenfor vår og Activisions kontroll.

For å delta i trekningen må du svare riktig på spørsmålet under. Vi trekker vinnerne på mandag klokken 10.00. Merk at spillet har en anbefalt aldersgrense på 16 år, og du må derfor være 16 år eller eldre for å delta på konkurransen.

Siste fra forsiden