Konkurranse

Vinn actionspillet Gears of War Judgment

Delta i trekningen om fem spill.

Historien om Marcus Fenix og Dom er fortalt, men Gears of War-serien er ikke over av den grunn. På fredag kommer et nytt spill som følger handlingene i tiden før originalspillet. To nye hovedpersoner inntar slagmarken i Gears of War: Judgment, men vi kan forvente oss den samme skytefest som vi er blitt vant med.

Ny utvikler, ny flerspiller

Full fart i flerspiller.
Kampanjen byr på heftig action.

Nå er det imidlertid Bulletstorm-skaper People Can Fly som står ved rorer, og ikke Epic Games. Dermed er det duket for litt endringer. Blant annet får vi en klassebasert flerspillerdel og en variant der spillere samarbeider mot bølger av fiender.

Vi testet Gears of War: Judgment i flerspiller for kort tid siden, og Jens Erik Vaaler var positiv etter sin økt:

«Gears of War: Judgment lover meget godt, og ut fra det lille jeg har spilt virker det hele som en langt mer intens og nervepirrende opplevelse enn tidligere.»

Han mente også at spillmekanikkene var tydelig forbedret fra tidlgigere:

«Der enklere å bytte våpen, kaste granater, komme seg inn og ut av dekning og plukke opp ammunisjon. Den nye kunstige intelligensen har også gjort dine motstandere mer utfordrende, slik at du stadig må holde deg på tå hev.»

Bli med i trekningen

Vi har fått tak i fem eksemplarer av spillet som vi deler ut som premier til leserne. Hvis du vil være med i trekningen må du svare riktig på to spørsmål:

Oppdatering 20. mars: Konkurransen er nå avsluttet. Vinnerne er trukket og annonsert i egen artikkel.

Lykke til! Vi trekker og annonserer fem vinnere onsdag 20. mars.

Siste fra forsiden