Konkurranse

Vinn betatilgang til Might & Magic Heroes VI

Nå kan du teste strategi-rollespillet før alle andre.

Det har allerede gått fem år siden det forrige Heroes of Might & Magic-spillet, men i september er det endelig klart for mer turbasert underholdning. Ubisoft har gjort endringer i tittelen, men utover dette ser det nye spillet ut til å være trofast mot sine tilhengere.

Les også: – Vi lytter til fansen

Svært lovende

Might & Magic Heroes VI byr på en blanding av turbasert strategi og rollespill. Handlingen foregår 400 år før hendelsene i Heroes of Might & Magic V, og følger en blodig krig mellom engler og demoner. Menneskene, under ledelse av spilleren, har også en finger med i spillet når fremtiden til den fargerike fantasiverdenen Ashans skal avgjøres.

Du får kontroll over en gruppe helter, som kan rekruttere ulike typer styrker og gå i kamp mot fienden. I kamp får du detaljstyre styrkene deres. Ellers loves vi flere valgmuligheter i kampanjen, og muligheten til å skreddersy opplevelsen takket være et nytt ryktesystem. Det blir også mulig å dele innhold og konkurrere med venner via et nytt sosialt system.

Vår omreisende journalist Lasse Lervik kikket på en tidlig betaversjon i februar, og var tydelig imponert i sin omfattende sniktitt:

– Det er en gjennomgående følelse av respekt for kjerneproduktet som preger dette spillet, og Black Hole Entertainment er tydeligvis store tilhengere av de tidligere Heroes of Might & Magic-spillene. Det som gjorde serien klassisk er videreført, samtidig som utviklerne har vært dristige og selvsikre nok til å ta en ny retning.

Slik kan du få tilgang!

9. august starter andre, lukkede betarunde for spillet – og du kan bli med! Her får du teste en rekke interessante flerspillerbrett som ikke har vært tilgjengelig i betaen før, både lokalt og på nett. Vi har 100 nøkler, som deles ut tilfeldig blant de som har svart rett på følgende spørsmål:

Oppdatering: Konkurransen er nå avsluttet og de heldige har fått sine betanøkler.

Siste fra forsiden