Konkurranse

Vinn fire tøffe spill og to plakater

Delta i vår lørdagskonkurranse.

Hver lørdag arrangerer vi en konkurranse i Tek-nettverket. Det er nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no som rullerer på dette, og denne helgen er det igjen spillredaksjonen sin tur til å skrape sammen en fin premie.

Action, sniking og racing

Tomb Raider.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3.
Hitman Absolution.
Grid 2.
Plakater.

Denne helgen har vi fått tak i fire spillene Tomb Raider, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3, Hitman: Absolution og Grid 2 fra Square Enix, Namco Bandai og Codemasters.

Tomb Raider-serien bør være velkjent for de fleste. I dette spillet har utviklerne valgt å gi Lara Croft ny start, og vi blir fortalt historien om hvordan den uerfarne jenta ble den modigste action-arkeologen vi kjenner. Vi får store doser utforsking, action og storslagne øyeblikk som får adrenalinet i gang.

I Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 får vi et nytt kapittel i sagaen om unggutten som vil bli ninjamester. Denne gangen er sjefsfiendekampene gjeninnført, og vi loves nye sprelske actionsekvenser og god underholdning der vi slåss mot blant annet demonrever.

Hitman Absolution er det siste kapittelet i historien om agent 47. Dette er et variert actionspill som veksler mellom det kreative og inspirerende, og det intense og nervepirrende. Spillet er på sitt aller beste når du mestrer å snike deg rundt alle fiender uten å bli oppdaget, samtidig som du metodisk legger ned livsfarlige feller for målene dine.

Grid 2 er oppfølgeren til et av de beste racingspillene de siste årene. Det betyr mer arkaderacing med realistiske elementer. Codemasters skryter av mer innhold, bedre grafikk, smartere motstandere, solid fysikksimulering og en overbevisende skademodell. Løpene foregår i bygater, på lukkede baner og landeveien med biler hentet fra de siste fire tiår.

I tillegg til disse fire spillene til valgfri plattform får vinneren også store, dobbeltsidige plakater med motiver fra Tomb Raider og Hitman: Absolution.

Slik blir du med i trekningen

Les også
Anmeldelse:

For å delta i konkurransen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering tirsdag 21. mai: Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren er trukket og annonsert i en egen artikkel.

Lykke til! Vi trekker og annonserer vinnere tirsdag 21. mai.

Siste fra forsiden