Konkurranse

Vinn solid spillutstyr fra Logitech

Denne pakken kan utgjøre forskjellen mellom deg og fienden.

Hver helg presenterer vi en ny lørdagskonkurranse her i Tek-nettverket. Det er søsternettstedene Hardware.no, Amobil.no, Akam.no, Teknofil og Gamer.no som bytter på dette, og i dag er det spillredaksjonens tur til å stå for premien.

På premiebordet denne helgen ligger en flott spillutstyrspakke fra Logitechs G-serie, bestående av splitter nye G502 Gaming Mouse, samt G710 Gaming Keyboard, G440 Hard Gaming Pad og G240 Cloth Gaming Mouse Pad.

Logitech G502.
Logitech G710.

Komplett pakke

Den ferske spillmusa har i følge Logitech den mest nøyaktige sensoren på markedet, og vekt og balanse kan kan finjusteres etter underlaget du spiller på, for å oppnå enda bedre nøyaktighet, presisjon og reaksjonsevne.

Musa har forøvrig 11 programmerbare knapper for ulike spillkommandoer og makroer, og du kan veksle mellom fem ulike PPT-innstillinger mens du spiller. Rullehjulet i midten har to innstillinger som rask kan endres i kamp.

G710 Gaming Keyboard kommer med følsomme, mekaniske og lydløse taster, optimalisert for raske kommandoer. Tastaturets LED-beslysning kan justeres i fire nivåer, eller skrus helt av, og lysstyrken på WASD-tastene kan justeres uavhengig av resten av tastaturet.

Tre makroer per G-tast byr på totalt 18 unike funksjoner per spill. Disse kan brukes for å gjennomføre kompliserte knappekombinasjoner. Det er også en egen knapp for å deaktivere den forhatte Windows-tasten.

De to musmattene G440 og G240 er laget i henholdsvis tøy og hard plast, og bør passe en hver spillestil og smak.

Bli med i trekningen

Du deltar i trekningen ved å svare korrekt på de to spørsmålene under. Vinneren annonseres i løpet av mandag 12. mai. Lykke til!

Oppdatering mandag 12. mai klokken 12:15: Konkurransen er nå avsluttet og vinneren er kåret!

Siste fra forsiden