Vinnere av julekonkurransen 2007

Hver dag i adventstiden hadde Gamer.no en konkurranse med kule spillpremier. Her er alle vinnerne.

Vår tradisjonsrike julekonkurranse er over for denne gang. I hele adventstiden har leserne deltatt i trekninger om PlayStation 3 med spill, Nintendo DS og spill, spill til Xbox 360, PlayStation 3 og PC, spillmus, høyttalere, hodetelefoner, lydkort, spilleffekter og mye mer.

Her er vinnere og riktige svar på alle konkurransedagene i år:

Dag 24: Premien på julaften var en > med spillene The Legend of Zelda: Phantom Hourglass og Donkey Kong: Jungle Climber. Vi spurte hvor mange DS-er det i følge Nintendo var solgt på verdensbasis per utgangen av september og i hvilket år det første Zelda-spillet kom. Korrekte svar var: 53,64 millioner og 1986.

Vinner: Magnus Helgaas

Dag 23: Her var premien det meget kritikerroste spillrattet Logitech G25. Vi spurte hvilken karakter Logitech G25 fikk i anmeldelsen her på Gamer.no og hvor mange grader rattet kan dreies. Korrekte svar var: 10 av 10 og 900.

Vinner: Morten Håkull

Dag 22: Denne dagen var premien en unik PlayStation Portable i knallgul The Simpsons-farge og The Simpsons-spillet. Vi spurte når PlayStation Portable ble lansert i butikk i Norge og i hvilket år den første The Simpsons-episoden debuterte på TV. Korrekte svar var: 5. september 2007 og 1989.

Vinner: Petter Romberg

Dag 21: Her var premien DT 440 Edition 2007, musikkhodetelefoner fra Beyerdynamic. Vi spurte hvilken Beyerdynamic-produktserie denne modellen tilhører og i hvilken tysk by Beyerdynamic har sitt hovedkontor. Korrekte svar var: Premiumline og Heilbronn.

Vinner: Per Måseide

Dag 20: Premien denne dagen var en begrenset spesialutgave av det massive onlinespillet Tabula Rasa. Vi spurte hvilket annet spill visjonæren bak Tabula Rasa (Richard Garriot) også har jobbet med, og hva de rebelske soldatene som kjemper mot aliens kalles. Korrekte svar var: City of Heroes og Allied Free Sentients.

Vinner: Kari Bruheim

Dag 19: Her var en spesialutgave av skytespillet Crysis og den nye SideWinder-musa fra Microsoft i premiepotten. Vi spurte hva spesialdrakten i Crysis heter og hvor mange bilder i sekundet bildebehandlingsprosessoren i SideWinder opppfatter. Korrekte svar var: Nanosuit og 7080.

Vinner: Mikal Hitsøy Henriksen

Dag 18: Denne dag var premien en stilig Kane & Lynch-bag med masse spilleffekter og selve spillet på valgfri plattform. Vi spurte hva amerikanere kaller området i fengselet som er forbeholdt de som venter på å bli henrettet, og hvilken annen spillfranchise utviklerne av Kane & Lynch også står bak. Korrekte svar var: Death Row og Hitman.

Vinner: Arne Kristian Aarum

Dag 17: Her var strategispillet Medieval II: Total War og tilleggspakken Kingdoms premien. Vi spurte hvilken karakter Medieval II: Total War fikk i anmeldelsen her på Gamer.no og i hvilken tidsperiode Medieval II: Total War foregår. Korrekte svar: 9 av 10 og Fra år 1080 til 1530.

Vinner: Erlend Skog Høgset

Dag 16: Denne dagen var bilspillet Stuntman: Ignition i potten, sammen med en t-skjorte, en caps, en genser og en nøkkelring. Vi spurte hvor mange kjøretøy man kan leke seg med i Stuntman: Ignition og hvor mange Stuntman-titler som er gitt ut tidligere. Korrekte svar: Omtrent 25 og 1.

Vinner: Tor Sverre Lund

Dag 15: Premien denne dagen var rallyspillet SEGA Rally på valgfri plattform og managerspillet Football Manger 2008 til PC. Vi spurte når SEGA Rally for første gang kom på markedet og hvilket navn Football Manager-serien er kjent under i USA. Korrekte svar var: 1995 og Worldwide Soccer Manager.

Vinner: Eirik Strand

Dag 14: Denne fjortende dagen av julekonkurransene var rollespillet The Witcher i premiepotten, sammen med en kunstbok, en t-skjorte og fantasy-romanen The Last Wish av Andrzej Sapkowski. Spørsmålene vi stilte var hvilken karakter The Witcher fikk i anmeldelsen her på Gamer.no og hvilke av tre nevnte romaner Andrzej Sapkowski ikke hadde skrevet. Korrekte svar var: 7 av 10 og The Land of Dreams.

Vinner: Mia Skrataas

Dag 13: Premien på Lucia-dagen var det kritikerroste strategispillet Company of Heroes til PC, med tilleggspakken Opposing Fronts og en feltflaske. Vi spurte etter navnet på grafikkmotoren i Company of Heroes og datoen for når invasjonen av Normandie fant sted. Korrekte svar var: Essence Engine og 6. juni 1944

Vinner: Simon Skår

Dag 12: Her kunne dere vinne Logitech G51, et heftig femkanals høyttalersett. Vi spurte hva den totale spissefffekten i G51 var og hvor Logitech har sitt europeiske hovedkontor. Korrekte svar var: 310 watt og Sveits.

Vinner: Christian Heimdal

Dag 11: Denne dagen var premien en tøff dekorativ modell av hovedpersonen i Assassin's Creed, en bok med kunst fra spillet, en kulepenn og en håndleddsvarmer. Vi spurte hva hovedpersonens navn, Altaïr, betyr på norsk, og hvilket annet spill Ubisoft Montreal også har utviklet. Korrekte svar var: «Den som flyr» og Prince of Persia: The Sands of Time.

Vinner: Terje Mickelson

Dag 10: Her var premien en legendarisk utgave av actionspillet Halo 3 og Messenger Kit til Xbox 360. Vi spurte hvilken karakter Halo 3 fikk i hovedanmeldelsen her på Gamer.no og når Windows Messenger ble tilgjengelig på Xbox 360. Korrekte svar var: 9 av 10 og mai 2007.

Vinner: Marianne Bergtun

Dag 9: Premien denne dagen var lasermusen G9 fra Logitech. Vi ville vite hva den tregeste avlesningshastigheten var og hva teknologien bak rullehjulet het. Korrekte svar var: 200 ppt og MicroGear.

Vinner: Stein Tore Bjørndal

Dag 8: Denne dagens premie var en samlerutgave av rollespillet Two Worlds. Vi spurte etter navnet på et tidligere utgitt strategispill fra samme utvikler og navnet på den kommende ekspansjonspakken til Two Worlds. Korrekte svar var: Earth 2160 og Two Worlds: The Temptation.

Vinner: Arild Waage

Dag 7: Her var premien lydkortet Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer i Fatal1ty Professional-serien. Vi spurte etter det virkelige navnet til Fatal1ty og hvor mange ganger han har vunnet den individuelle CPL-turneringen. Korrekte svar var: Johnathan Wendel og 4.

Vinner: Jasmin Spago

Dag 6: I den sjette luken var premien et valgfritt eksemplar av skytespillet Call of Duty 4: Modern Warfare. Vi spurte hva initialene SAS står for og hva som er kallenavnet til John MacTavish i spillet. Korrekte svar var: Special Air Service og Soap.

Vinner: Patrick Rudlang

Dag 5: Denne dagen kunne dere vinne en samlerutgave av strategispillet World in conflict. Vi spurte hvilke av tre roller man ikke kunne velge i World in Conflict og hvor mange flerspillermoduser det var. Korrekte svar var: Commander og 3.

Vinner: Øystein F. Wangen

Dag 4: Her var premien et valgfritt eksemplar av LEGO Star Wars: The Complete Saga. Vi spurte hvem som er pappaen til Star Wars og når det første LEGO Star Wars-spillet kom til Norge. Korrekte svar var: George Lucas og 22. april 2005.

Vinner: Hallvard Nilsen

Dag 3: Premien var et gavekort på 100$ på spillportalen GamersGate. Vi spurte hvor mange spill som er tilgjengelig på GamersGate per dags dato og når tjenesten ble lansert for første gang. Korrekte svar var omtrent 200 og mai 2006.

Vinner: Remi Evjenth Løvik

Dag 2: I premiepotten lå et valgfritt eksemplar av actionspillet TimeShift. Vi spurte hva vitenskapsmannen som protagonisten er på jakt etter i TimeShift heter og hva som er navnet på drakten som lar hovedpersonen kontrollere tiden. Korrekte svar var Dr. Aiden Krone og Beta Suit.

Vinner: Terje Jensen

Dag 1: Her var premien en PlayStation 3-maskin med 60 GB harddisk, spillene MotorStorm og Resistance: Fall of Man og to håndkontrollere. Vi spurte når PlayStation 3 kom i salg i Norge og hva prosessoren i maskinen heter. Korrekte svar var 23. mars 2007 og Cell.

Vinner: Marius Larsen

Vi gratulerer og ønsker både vinnere og deltakere en riktig god jul og et godt nytt år! Premiene blir sendt i posten i løpet av de første arbeidsdagene på nyåret.

Siste fra forsiden