Virgil inntar DmC: Devil May Cry

Dantes bror tilbake i ny rolle.

Onsdag åpner den årlige spillmessen Gamescom i Köln i Tyskland. I den anledning hadde Capcom en pressekonferanse tirsdag. Der ble det blant annet ble det vist fram nye bilder fra DmC: Devil May Cry, hvor en gammel kjenning dukker opp i ny drakt.

Devil May Cry-serien handler om Dante, en demonjeger som selv er halvt demon. Han reiser verden rundt for å hevne seg på de som var ansvarlige for sin mors død. Spillene er kjent for store mengder kampakrobatikk, der sverdsvinging, pistolskyting og uendelige saltoer går hånd i hånd.

Serien får nå en omstart som utvikles av Team Ninja. Dante er fortsatt en demonjeger med tilgang til ulike magiske evner, men hvor disse kommer fra er uvisst. De akrobatiske slåsskampene vedvarer heldigvis, og Dante kommer fortsatt utstyrt med både pistoler og sverd.

Nå er Dantes tvillingbrorbror Virgil annonsert som en sentral hovedperson i spillet. Virgil er medlem av en gruppe demonjegere som kaller seg «The Order» som rekruterer Dante til deres sak. Som brødre flest kommer de ikke nødvendigvis godt overens, for eksempel når Dante risikerer utfallet av et oppdrag for å redde ei jente. I den originale serien var Virgil ond og forsøkte stadig å ta livet av Dante. Hvorvidt denne nye Virgil følger i sin forgjengers fotspor gjenstår å se.

Capcom viste også fram en spilldemo der Dante kjemper seg gjennom hovedkvarteret til et korrupt medieselskap. Demonene har tatt kontroll over selskapet og brukt det til å spre rykter om Dantes seksuelle preferanser i tillegg til å fremstille han som terrorist. Demonstrasjonen viste fram mer av den akrobatiske slåssingen samt Dantes nye vokabular av banneord.

Devil May Cry slippes 15. januar i Europa til Xbox 360 og PlayStation 3.

Les også: Sniktitt: DmC: Devil May Cry
Les også: Ekspertspillere bistår Devil May Cry-teamet

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden