Visceral Games jobber med noe helt nytt

EA-studioet søker folk til online actionskytespill.

Visceral Games, som står bak Dead Space-serien, gikk i mars i fjor ut og utlyste stillinger til et «modig, nytt konsept». Det viser seg nå at ikke bare er tittelen fremdeles under utvikling, men den vies også mye oppmerksomhet i EAs strategi fremover.

CV ønskes

Nå har nemlig nok en stillingsutlysning dukket opp, hvor det etterlyses en flerspiller-sjefsdesigner for «modig, nytt konsept». Drømmekandidaten til stillingen må kunne vise til «arkitektonisk kunnskap og erfaring i å lage realistiske brett».

Etter utlysningen å dømme, er det snakk om et actionskytespill som spilles over nett, og EA ser ut til å ha stor tro på det nye konseptet. I utlysningen skriver de at den nye spillserien vil bli «hjørnesteinen» i et nytt, ikke navngitt EA-studio.

Likevel er det Visceral Games som er oppført som arbeidsgiver, og hvordan det henger sammen med et eventuelt nytt spillstudio gjenstår å se når og hvis EA velger å kommentere stillingsutlysningen.

Mer informasjon er foreløpig ikke kjent, men kanskje får vi høre mer om det nye konseptet på årets E3-messe i juni? Gamer.no stiller i hvert fall med flere nyhetssultne journalister, så dersom det dukker opp noe er vi klare.

Les også: Hint om ny tur til helvete

Bildene i artikkelen er hentet fra Visceral Games-spillet Dead Space 2.

Siste fra forsiden