– Windows 8 kjører Xbox 360-spill

Hete rykter svirrer rundt det nye operativsystemet.

Hvis kildene Insideris har snakket med er inne på noe, vil Windows 8 ha mulighet for å kjøre Xbox 360-spill på PCen din.

Kildene forteller at løsningen vil innebære en abonnementsavgift, mye i samme gaten som abonnementsavgiften for Xbox Live på Xbox 360 i dag.

Xbox 360-eksklusive Gear of War 3.

Når det kommer til onlinespilling skal løsningen derimot benytte seg av Windows Live Marketplace slik at PC-spillere skal spille mot PC-spillere. PC-spillere mot konsollspillere antas å skape for mye frustrasjon på grunn av forskjellen i bruk av mus og tastatur opp mot håndkontrollerbruk.

Visstnok skal ønsket om å forlenge Xbox 360-spillenes levetid når en ny Xbox-konsoll kommer være bakgrunnen for dette påfunnet.

Dette er ikke det første vi hører om paring av Xbox og Windows. Tidligere denne måneden annonserte Microsoft nemlig at de slår sammen Xbox.com og Games for Windows Marketplace for å gi spillerne ett nettsted å forholde seg til.

Foreløpig er ingen Xbox 720 bekreftet fra Microsoft, ei heller noe lanseringsvindu for Windows 8. Derfor tar vi ryktene om Xbox 360-spill for Windows 8 med den størst tenkelige klypen med salt.

Siste fra forsiden