Witcher 2-produsentens nye spill får navn

Vi har litt informasjon om rollespillet Lords of the Fallen.

Produsenten bak rollespillsuksessen The Witcher 2: Assassins of Kings, Tomasz Gop, forlot i fjor Witcher-utvikleren CD Projekt til fordel for en annen stor polsk utvikler, City Interactive. Der startet han arbeidet på et rollespill som fikk kodenavnet Project HUMAN.

Nå har vi fått litt ny informasjon om spillet, inkludert et navn å forholde oss til. Spillet heter Lords of the Fallen, og på LinkedIn-profilen sin forteller Gop at det er et actionrollespill som foregår i en middelaldersk fantasiverden hvor guden som en gang hersket rett og slett har krepert.

Ifølge Gop vil spilleren få tilnærme seg konflikten mellom mennesker og demoner fra ulike perspektiver. Det vil fokusere på spilleregenskaper, og by på store utfordringer men også store belønninger, og Gop mener at kampene mot gudens gamle generaler er et av spillets sterkeste elementer.

Mer informasjon om Lords of the Fallen vil komme senere i år. Spillet, som skal være inspirert av kritikerroste Dark Souls, er ventet utgitt til PC, Xbox 360 og PS3. Lanseringen skal visstnok finne sted i løpet av 2013.

Les også: Anmeldelse: The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
Les også: The Witcher-serien selger som hakka møkk

Siste fra forsiden