World of Warcraft Classic

WoW Classic gir Horde og Alliance enda større grunn til å fly på hverandre

Spillets neste fase står for døren.

Blizzard Entertainment

Torsdag 14. november ruller Blizzard ut den neste fasen med innhold til World of Warcraft Classic. Det melder utvikleren på spillets offisielle forum.

Azuregos er én av to såkalte World Bosses.
Wowhead/Stigmatic

Fase to består i hovedsak av to elementer – ett mindre enn planlagt ettersom gruppeområdet Dire Maul kom ut allerede for noen uker siden. Det første er Azuregos og Kazzak, to såkalte World Bosses som rett som det er kan dukke opp ute i det fri og som spillere må samarbeide om å bekjempe.

Det andre er spillets Honor-system, og var det ikke nok kjekling mellom Horde og Alliance fra før så blir det i hvert fall det nå. Når man bekjemper en spiller fra motsatt fraksjon – gitt at den ikke er mye lavere nivå enn deg – vil man tjene opp Honor-poeng. Med nok av disse vil man stige i rang og får etter hvert muligheten til å kjøpe diverse utstyr.

Honor vil foreløpig kun være mulig å sanke gjennom såkalt World PvP, altså ved spiller-mot-spiller-kamp hvor som helst i Azeroth-verdenen. Organiserte Battlegrounds, som Arathi Basin og Alterac Valley, kommer først i fase tre.

Ingen flere «layers»

I forbindelse med lanseringen av World Bosses vil Blizzard, som lovet, fjerne såkalte «layers» fra spillet. Fra og med 12. november vil hver server kun ha ett layer, som betyr at alle på den serveren befinner seg i samme rom og kan se hverandre.

Med færre layers vil det riktignok bli mindre plass på serveren, og for å lette på trykket anbefaler utvikleren at spillere vurderer å flytte. På spillets forum lister teamet opp en haug med muligheter for gratisflytting fra serverne med størst befolkning, inkludert Firemaw, Flamegor, Gehennas, Golemagg, Lucifron, Mograine, Sulfuron og Venoxis.

Muligheten til å flytte gratis åpnes klokken 03:00 på tirsdag 12. november. Dersom du har tenkt til å benytte deg av den kan det lønne seg å være raskt ute, da Blizzard advarer om at flytting når som helst kan stanses uten forvarsel.

Nytt innhold er også på vei til World of Warcrafts standardversjon.
Utvidelsen Shadowlands ble avduket på årets Blizzcon-messe »

Siste fra forsiden