X Rebirth-utviklerne gir spillerne gratis innhold

Som takk for tålmodigheten?

Egosoft

Romspillet X Rebirth var ikke i særlig god stand da det ble lansert for snart ett år siden. Utviklerne i Egosoft har imidlertid ikke gitt spillet sitt opp, og i stedet har de arbeidet jevnt og trutt i et forsøk på å fikse problemene.

Egosoft fortsetter å fikse på spillet

Snart vil spillet få nok en stor oppdatering. Versjon 2.5 inkluderer et nytt menysystem, muligheten til å se romskipet ditt utenfra, en ny type liten romskipfabrikk og mye mer. Du kan se hele listen over forbedringer og nye funksjoner hos Egosoft.

I desember kommer nok en ny versjon, nummer 3.0, med flere forbedringer og nye spillfunksjoner. Sistnevnte vil imidlertid ikke Egosoft snakke om nå.

Nytt solsystem. (bilde: Egosoft).

Det de vil snakke litt om er The Teladi Outpost, en ekspansjonspakke som skal lanseres samtidig med versjon 3.0.

Ekspansjonen inneholder blant annet et helt nytt nytt solsystem å utforske, en handling som er uavhengig av hovedspillet og inkluderer egne oppdrag, samt nye romskip og fraksjoner.

Hvis du er en av de mange som har kjøpt X Rebirth kan du gå inn på Steam og forhåndsbestille The Teladi Outpost gratis. Dette gjelder også nye kunder. Fra og med 1. november vil imidlertid ekspansjonen koste penger.

Det blir spennende å se om de nye oppdateringene kan lokke spillerne tilbake. Konkurransen i sjangeren er i alle fall større enn noensinne. Elite: Dangerous kommer «helt sikkert» i år, og det litt mer ukjente Starpoint Gemini 2 har fått en god mottakelse.

Siste fra forsiden