A Game of Thrones melder sin ankomst

Spillmatiseringen av den populære fantasyserien har fått slippdato.

Fantasybokserien A Song of Ice and Fire er mer populær enn noen gang. Årsaken at den ble tolket i en av årets mest populære og hyllede TV-serier: Game of Thrones. Spillstudioet Cyanide har dratt nytte av dette, og annonserte tidligere i år at de jobber med en spillmatisering av bokkonseptet.

Et av de nye skjermbildene fra spillet.

A Game of Thrones: Genesis, som utgivelsen heter, skal utgis 29. september i år. Strategispillet kommer kun til PC, og da i både nedlastbart og fysisk format. Dette ifølge en pressemelding fra utgiver Focus Interactive.

Bokserien har gjort seg særlig bemerket med flust av intriger, svik og bedrag. Spillet, som lar deg spille de 1000 årene før bøkene begynner, er ikke noe dårligere. Kampen om Jerntronen er hissig, og skal inneholde sjansen til å snikmorde motstanderledere, inngå hemmelige allianser og sabotere handelsruter for å svekke fiendens økonomi.

Skulle du være av den virkelig slu typen, som Lord Littlefinger, kan du faktisk vinne uten å kommandere en hær. Slik fantasyverdenen typisk fungerer må du nok likevel belage deg på å samle noen trofaste soldater og beleire motstandernes landsbyer og slott.

Siste fra forsiden