Absurd Far Cry 3: Blood Dragon-nettsted forvirrer

Ingen vet hva Ubisoft pønsker på.

1. april er en mistenkelig dag for annonseringer. Det er vanskelig å skulle ta noe på alvor, men det absurde prosjektet Far Cry 3: Blood Dragon er i en særstilling. Prosjektet har nemlig skapt undring på nettet helt siden en bruker på forumet NeoGAF publiserte et Xbox Live Arcade-omslagsbilde med samme tittel for en stund siden. Flere ting, som en oppføring i det brasilianske sensurorganet og en kommentar fra Far Cry 3-forfatter Jeffrey Yohalem har skapt enda mer mystikk rundt tittelen.

Aprilspøk eller ei?

Mandag dukket det opp et offisielt nettsted fra Ubisoft, men det åpner heller for flere spørsmål enn svar. Som en parodi på Internettets tidlige dager presenterer siden tilsynelatende en kommende film med blant annet en filmtrailer og tullesitater fra «filmkritikere». Med tjue forskjellige fonter, glorete WordArt og egen nettbutikk, som selger alt fra lydspor på kassett og vinyl til en offisiell vaskemaskin, er det umulig å ta noe på alvor.

Det gjemte bildet i teaseren. (Kilde: Polygon)

Mest sannsynlig dreier seg nok om et spill, en tilleggspakke, eller kanskje dette bare en veldig omfattende aprilspøk? Mer vet vi ikke, men du kan ta en titt på nettsiden selv og gjøre deg opp din mening.

Nettstedet Polygon har snappet opp et stillbilde gjemt inne i teasertraileren. Bildet er vanskelig å tyde, men viser at det etter alt å å dømme er et førstepersons skytespill vi har i vente. Ivrige lesere har også funnet en annen hemmelighet: dytter man inn den velkjente Konami-koden inn får man opp et siktepunkt. Skyter man så siden sønder og sammen får man opp en animert bildefil som viser en mystisk figur med lysende øyne.

Les anmeldelsen av Far Cry 3Les mer om Far Cry 3: Blood Dragon

Far Cry 3: Blood Dragon-teaser.

Siste fra forsiden