Action i Indiana Jones-stil

Det lovende actioneventyret Deadfall Adventures har fått dato.

Deadfall Adventures er et førstepersons actioneventyr som er tydelig inspirert av Indiana Jones, Tomb Raider og Uncharted. Handlingen finner sted i 1938, og du spiller en viss James Lee Quatermain som har fått i oppdrag å eskortere den amerikanske agenten Jennifer Goodwin til et eldgammelt, egyptisk tempel. Der skjules nemlig en gjenstand noen tror har magiske egenskaper.

Det er selvsagt ikke bare amerikanerne som er på jakt etter gjenstanden. I ekte Indiana Jones-stil forsøker de tyske nazistene å finne okkulte gjenstander som kan gi dem en urettferdig fordel i den kommende verdenskrigen, og det blir opp til deg å hindre dem i å få tak i dem. Egypt er bare begynnelsen; snart tar eventyret deg til Guatemalas jungler og det arktiske isødet.

Utgiver og lanseringsdato

Deadfall Adventures ble opprinnelig annonsert under tittelen The Adventurer i fjor. Nå har det endret navn og fått både utgiver og lanseringsdato. Spillet bringes til markedet av Nordic Games, og lanseringen skal etter planen finne sted 30. juli. Spillet kommer fortsatt til PC og Xbox 360, og benytter seg av Unreal Engine 3-teknologien.

Annonseringstrailer.

– Deadfall Adventures blander elementer fra de gamle eventyrfilmene med elementer fra de moderne blockbusterne, for å skape et originalt eventyr som vil gripe spillerne fra start til mål. Vi putter spillerne midt i hjertet av spenningen, akkurat som de drømte om da de var barn, sier Klemens Kreuzer fra Nordic Games, og legger til at han tror vi kan se frem til en svært spennende sommer.

Da spillet ble avduket ble vi lovet en kombinasjon av åpne og lineære miljøer, og de som liker å utforske vil kunne finne mange hemmeligheter som spillere med hastverk sannsynligvis bare vil buse forbi. Om du spiller på en lavere vanskelighetsgrad får du visstnok bruke en slags sjette sans, som hjelper deg i riktig retning når du er på skattejakt. På høyere vanskelighetsgrad må du holde deg til mer jordnære hjelpemidler, som notisblokk, kart og kompass.

Deadfall Adventures skal også skilte med massevis av gåter som må løses. Gåtene skal ikke være supervanskelige, men gi spillerne følelsen av å løse omfattende problemer. Skyting er også et viktig element, og siden spillet foregår i eldgamle ruiner fulle av feller kan man forsøke å lure fienden til å gå i dem slik at man sparer kuler.

Spillet er under utvikling hos polske The Farm 51, og for mer informasjon kan du sjekke det offisielle nettstedet.

Les også: Anmeldelse: Uncharted 3: Drake's Deception
Les også: Tilbakeblikk: På eventyr med Indiana Jones

Siste fra forsiden