Alle figurene i PS3-slåssespillet kan være avslørt

Stor lekkasje viser innhold fra PlayStation All-Stars Battle Royale.

De siste par månedene har Sony jevnt og trutt annonsert nye figurer og nivå til sitt kommende slåssespill, PlayStation All-Stars Battle Royale. Så langt har 12 PlayStation-fjes blitt offisielt avduket, blant annet ikoniske figurer som Nathan Drake, Big Daddy og Sweet Tooth. Sonys plan var sikkert å fortsette denne informasjonsdryppen fram mot lansering, men nå kan det virke som om de planene må kanselleres.

I løpet av helgen fikk nemlig enkelte forumbrukere på nettforumene NeoGAF og GameFAQs tilgang til den stengte betautgaven av spillet, og brukte helgen på å grave i kildekoden. Der fant de åtte nye figurer, ni nye baner og en mengde ny informasjon om gjenstander og egenskaper, og publiserte både bilder og detaljer. Dette melder GameSpot.

Kjente fjes

De åtte figurene er:

Portretter av de avslørte figurene. (Bilde: NeoGAF)
  • Dante (fra DMC)
  • Nariko (fra Heavenly Sword)
  • Raiden (fra Metal Gear Solid)
  • Evil Cole (fra InFamous)
  • Sackboy (fra LittleBigPlanet)
  • Ratchet & Clank (fra Ratchet & Clank)
  • Spike (fra Ape Escape)
  • Sir Daniel Fortesque (fra MediEvil)

De ni avdekkede banene hører til flere av disse figurene, men av de mest interessante er antageligvis Stowaways fra Uncharted, en bane som refererer til den ikoniske scenen fra Uncharted der Nathan Drake henger fra et fly. Også spesielt interessant er nivået Columbia, fra kommende BioShock Infinite.

Columbia-nivået fra kommende BioShock Infinite. (Bilde: NeoGAF)

Det spørs om vi nå vet alt av hva spillet har å by på, men siden dette er hentet fra en privat betautgave som godt kan være av eldre dato kan det hende Sony fremdeles har noen godbiter på lur.

Troverdige bilder

Sony har så langt ikke uttalt seg om lekkasjen, noe som betyr at vi kan se langt etter en offisiell bekreftelse, men bildene fra nivåene og ansiktsikonene til de åtte figurene er svært troverdige.

PlayStation Battle All-Stars er et slåssespill som samler kjente og kjære spillfigurer til kamp. Det kommer til PlayStation 3 og PlayStation Vita den 24. oktober, og det kommer til å være mulig å spille mot hverandre på tvers av konsollene.

Les også: Kommentar: Imponerende spillsirkus fra Sony Les også: Vil du denge Sly?

Siste fra forsiden