Åndelig oppfølger for Total Annihilation

Planetary Annihilation trenger din hjelp.

Det har blitt mye Kickstarter-saker i det siste, men ettersom folkefinansiering har blitt en viktig del av spillindustrien er ikke det til å unngå. Det ferskeste prosjektet som søker utviklingsbudsjett hos tilhengerne heter Planetary Annihilation, og er et sanntidsstrategispill inspirert av klassiske Total Annihilation.

Siden prosjektets Kickstarter-side ble lansert i går har utviklerne samlet inn cirka 130 000 dollar, altså over 770 000 kroner. Det er en svært god start, men ettersom målet er på hele 900 000 dollar (5,3 millioner kroner) er det definitivt avhengig av tidlig suksess for å lykkes.

Planetary Annihilation er ikke noen ren Total Annihilation-klone. Spillet skal nemlig foregå i hele solsystemer, og underveis kan du sømløst kolonisere måner, andre planeter og asteroider. Det blir til og med mulig å ødelegge hele planeter, blant annet ved å slynge asteroider i dem. Du kan når som helst zoome inn på enhetene som kjemper på planetene, og ut igjen til et helhetlig bilde av solsystemet.

Hovedmennene bak spillet er Jon Mavor og Steve Thompson, som begge var med å utvikle Total Annihilation i sin tid. Mavor var dessuten hovedprogrammerer på det ambisiøse strategispillet Supreme Commander, som i seg selv hadde mange likhetstrekk med Total Annihilation.

Begge jobber hos Über Entertainment, studioet bak det suksessrike arenaspillet Monday Night Combat.

Les også: Minecraft møter Dungeon Keeper
Les også: Vil du ha Giana-søstrene tilbake?

Siste fra forsiden