Anthem får en demo i februar

EA vil gi fansen en smakebit på det kommende actionspillet.

EA

Den tidligere annonserte VIP-demoen for Anthem rulles ut 1. februar 2019, på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Det avslørte EA i helgen.

Anthem får en demo i februar.
EA

Demoen blir tilgjengelig for alle som enten har forhåndsbestilt actionspillet eller som abonnerer på Origin Access eller EA Access. Om du allerede har forhåndsbestilt Anthem trenger du ikke gjøre noe for å sikre deg et eksemplar av demoen. EA påpeker imidlertid at abonnenter må ha et aktivt abonnement den 1. februar dersom de ønsker å få tilgang.

Akkurat hva man får prøve er foreløpig uvisst, men ifølge spillsjef Mike Gamble er målet å vise fans hvordan det faktisk blir å spille Anthem. Under helgens PAX West-messe bekreftet Gamble (via GameSpot) at demoen ikke er noen teknisk test eller betaversjon, men heller en smakebit av det ferdige spillet.

Actioneventyr i Destiny-malen

Anthems endelige lanseringsdato ble i juni fastsatt til 22. februar neste år. Actionspillet utvikles av BioWare, og er studioets første storsatsing siden det skuffende Mass Effect Andromeda.

Spillet byr på skyteaction med rollespillelementer, og minner ved første øyekast mye om titler som Destiny og The Division. Faktisk så mye at vi slet med å spore de store forskjellene da vi fikk se nærmere på Anthem under årets E3-messe.

– I en verden der spillselskaper ofte låner ideer fra hverandre og pynter på med sin egen vri, er det nærmest utrolig at vi enda ikke har fått vite hva som skiller Anthem fra for eksempel Destiny. Åtte måneder unna lansering kan EA og BioWare fortsatt dra dette i land, men akkurat nå minner spillet mest om sin egen setting – en uferdig verden som holder på å falle fra hverandre, skrev undertegnede den gang.

I juli viste EA frem litt mer av Anthem.
Se 20 minutter fra actionspillet her »

Siste fra forsiden