Anthem - oppdatering

Anthem-oppdatering gjør det litt lettere å skaffe seg bedre utstyr

Bioware fortsetter å lytte til spillerne.

EA

Spillere som har nådd nivåtaket i Anthem har de siste ukene uttrykt bekymring for hvor lang tid det tar å skaffe seg nytt og bedre utstyr i spillet. I forrige uke så det ut til at Bioware hadde tatt dette til etterretning, da utvikleren plutselig økte mengden med bytte man fikk for å kverke fiender, men det viste seg bare å være en feil.

Les også: Det er mye å utsette på Anthem »

Nå skal det være lettere å skaffe seg nyttige gjenstander i Anthem.
Gøran Solbakken/Gamer.no

Til manges skuffelse ble endringen raskt reversert, men nå har Bioware tatt andre steg for å gi spillerne det de vil ha.

Færre ubrukelige gjenstander

Blant klagene som har virret blant spillere på nivå 30, er de mange skuffende Masterwork-gjenstandene man kan lage. Disse kommer utstyrt med fire såkalte Inscriptions, eller forbedringer, men ofte har de vært totalt ubrukelige for gjenstandene de følger med.

Den nyeste oppdateringen for Anthem, som ble sluppet 1. mars, tar sikte på å rette på nettopp dette. I en Reddit-post forteller sjefsprodusent Ben Irving at man for eksempel ikke lenger vil se automatgevær med en Inscription som gir økt skade for pistoler. Totalt sett skal man få flere Inscriptions og Masterwork-gjenstander man faktisk har bruk for.

Videre er kostnaden for å lage et mesterverk redusert fra 25 Masterwork Embers til bare 15. Embers er ressurser man finner ute i verdenen, men de kan også skaffes ved å ta fra hverandre gjenstander man allerede har.

Irving lovet også at spillere som er nivå 30 ikke lenger vil belønnes med gjenstander av lavere kvalitet, altså hvit (common) og grønn (uncommon). Denne endringen er imidlertid ikke en del av dagens oppdatering, og vil introduseres ved en senere anledning.

Bioware vet at det gjenstår mye jobb før Anthem er komplett.
Utvikleren la nylig frem planene for videreutvikling og nytt innhold »

Siste fra forsiden