Åpent eventyr fra S.T.A.L.K.E.R-veteran

Cradle tar oss med til en drømmeversjon av Mongolia.

Flying Cafe for Semianimals er en ung spillutvikler startet av Ilya Tolmachev, som hadde ansvaret for presentasjonen i S.T.A.L.K.E.R.-spillene Call of Pripyat og Clear Sky. Med seg på laget har han veteraner med spill som Heroes of Might & Magic V, Allods Online og Ascension to the Throne.

Bli kjent med mekaniske Ida.

Utvikleren har jobbet på sitt første spill i omtrent ett år. Det heter Cradle, og tar oss med til en drømmeaktig versjon av det mongolske høylandet. Du befinner deg i en yurt sammen med ei ødelagt, mekanisk jente, og målet er å sette henne sammen igjen slik at dere sammen kan utforske mysteriet i en forlatt fornøyelsespark i nærheten.

Spillet er et førstepersons eventyr hvor du fritt får reise rundt i spillets verden. Denne skal være full av interaktive ting som du kan leke med for å oppleve ekstra historiedetaljer. I pressemeldingen loves både tradisjonelle gåter og dynamiske, arkadebaserte nøtter.

– Vårt mål er å levere en spesifikk følelsesmessig opplevelse, litt som hvordan vi opplever en drøm om natten hvor vi drømmer at vi har en fortid og nåtid som er fullstendig annerledes enn den vi har i virkeligheten. Cradle er en merkelig og vakker drøm hvor vi får glede oss over å oppdage et dypt, gammelt mysterium, sier Ilya Tolmachev.

Crade kommer til PC i løpet av årets første halvdel. Versjoner til Mac og iOS kan bli lansert senere.

Siste fra forsiden