Arcania-fortsettelse med dato

Problemene er over for Fall of Setarrif.

Den gamle utgiveren JoWooD hadde store problemer mot slutten av sin levetid, og et av ofrene for disse var ArcaniA: Fall of Setarrif. Dette er en frittstående fortsettelse på eventyret fra actionrollespillet ArcaniA, som skulle ha blitt utgitt tidlig i år.

Nå som Nordic Games har kjøpt restene av JoWooD har det endelig begynt å skje ting. Det første nye spillet som skal utgis av Nordic Games GmbH (restene av JoWooD) er nettopp Fall of Setarrif, som kommer i nedlastbar form 25. oktober i år.

Fall of Setarrif omhandler en mystisk demon som invaderer landet Argaan. Han begynner med å rasere kystbyen Setariff, noe som naturligvis får myndighetene til å reagere. De tilkaller den navnløse helten, som får jobben med å redde dagen.

Men han er ikke alene. For første gang i seriens historie får du nemlig også mulighet til å spille andre kjente figurer fra Gothic-universet, og bruke deres unike egenskaper for å overkomme utfordringene spillet har å by på.

ArcaniA: Fall of Setarrif blir en lettvekter på rollespillmarkedet. Nordic Games regner nemlig med det tar mellom fire og åtte timer å spille gjennom. Heldigvis lanseres spillet ikke til fullpris.

Siste fra forsiden