Arma 3 er nå i beta

Ett skritt nærmere full lansering for militærsimulatoren.

Etter en lengre periode hvor militærsimulatoren Arma 3 har vært tilgjengelig i alfa-form, har det nå gått over i beta. Det vil si at utvikler Bohemia Interactive har lagt inn ny funksjonalitet og nytt innhold, samtidig som prisen har gått opp et lite hakk.

Blant nyhetene finner vi en rekke tyngre våpen og nye kjøretøyer, og totalt er det nå 18 kjøretøyer i betaversjonen. Det har også åtte enspilleroppdrag laget for å demonstrere spillet og mulighetene man får i det, samt fire samarbeidsoppdrag. Spillet er imidlertid fortsatt begrenset til øya Stratis, men med sine 20 kvadratkilometer byr den på mye boltringsplass.

Jeg vil også ha en slik.

– Betaversjonen gir oss en stor mulighet til å involvere flere spillere i utviklingen av Arma 3 og er det neste steget på vei mot full utgivelse. Med varierte nye scenarier for en- og flerspiller, og en hel haug nytt sandkasseinnhold, ser vi frem til å introdusere spillerne til hva «combined arms»-kamp handler om i Arma 3, sier kreativ direktør hos Bohemia, Jay Crowe.

Som før inkluderes spillets redigeringsverktøy, slik at brukerne kan sette sammen egne oppdrag og situasjoner ved hjelp av alt innholdet i spillet. Støtte for modifikasjoner får vi også, og en av de som er under utvikling introduserer norske enheter i spillet. Du kan finne ut mer om denne i Arma 3-tråden på forumet vårt (takk til forumbriker Nixxen for tips).

Du kan se en liste over alt det nye innholdet på spillets nettsted. Som vanlig med slike betalanseringer får brukerne tilgang på fullversjonen når den lanseres, hvilket i dette tilfellet forhåpentligvis vil skje i løpet av årets tredje kvartal.

Les også: Arma-skaperne sender oss til Mars
Les også: Arma 3 blir Steam-eksklusivt

Bilde fra betaversjonen.
Bilde fra betaversjonen.

Siste fra forsiden