Assassin's Creed III: Liberation får HD-versjon

Og mobilspillerne får et eget pirateventyr satt til Assassin's Creed-universet.

Ubisoft har annonsert to nye Assassin's Creed-spill på dagens Digital Days-messe i Frankrike. Det første er Assassin's Creed: Liberation HD, som er en forbedret utgave av Vita-spillet Assassin's Creed III: Liberation. HD-utgaven kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og Windows-baserte PC-er, og skal distribueres digitalt.

Assassin's Creed III: Liberation følger Aveline de Grandpré, en snikmorder av fransk og afrikansk avstamning, som kjemper mot tempelridderne i og rundt New Orleans. Handlingen foregår før den amerikanske revolusjonen, og spanjolene forsøker med tempelriddernes hjelp å overta makten i Louisiana. Det kan ikke Aveline ha noe av.

HD-versjonen skal få en fullstendig grafisk overhaling, samt forbedret musikk og lydeffekter. I tillegg loves vi endringer i spillmekanismene og helt nye oppdrag som gir oss et dypere innblikk i Avelines historie. Originalversjonen fikk karakteren 5 av 10 i vår anmeldelse.

Piratspill på mobil

Assassin's Creed-kunngjøring nummer to gjelder Assassin's Creed Pirates, et frittstående spill for mobiltelefoner og nettbrett hvor du spiller piraten Alonzo Batilia. Du må rekruttere mannskap, oppgradere skipet ditt og reise rundt i det Karibiske hav, på jakt etter saltmat, søtmat, penger og gull.

Underveis må du selvsagt kjempe mot andre skip i store sjøslag, og utviklerne i Ubisoft Paris lover at spillet kjører på en helt ny grafikkmotor for mobile plattformer, som sørger for lekker grafikk og ting som dynamisk vær og dag-natt-syklus.

Les også vår sniktitt på Assassin's Creed IV: Black Flag

Siste fra forsiden