Avalanche lokker med Just Cause-lignende bilder

Skimter vi sandkasseseriens neste innslag her?

Den svenske Avalanche Studios-sjefen, Christofer Sundberg, har lettet litt på sløret, og presentert et skjermbilder fra et mystisk prosjekt de siste par ukene (via Eurogamer). Dette gir tilsynelatende et pekepinn på hva spillutvikleren jobber med for tiden.

Det siste bildet Sundberg har postet.
For noen uker siden la han ut dette bildet.

Besynderlig nok benytter toppsjefen seg av Instagram når han nå velger å sende ut små hint om hva som kverner på Avalanches utviklingbenker for tiden. Det nyeste bildet viser en mann som tilsynelatende hopper ut av et fly – et scenario alt for velkjent for de som har spradet villbass rundt i Just Cause 2s åpne verden med det ikoniske trekketauet. Det er heller ikke umulig å se likheten mellom mannen og Just Cause-helten Rico Rodriguez. Kan det være Just Cause 3 som er på trappene?

– Er det en fygl, er det et fly?, erter Sundberg i den nyeste Twitter-oppdateringen.

Mad Max eller Just Cause

Det litt eldre bildet er av den samme mannen som akkurat har kapret en motorsykkel. Landskapet virker å være en brunlig ørken, noe som støtter under gamle rykter om at studioet skal være involvert i å lage et videospill satt i Mad Max-universet.

Uansett hva det er Avalanche Studios pønsker på, regner vi med at det ikke går så veldig lang tid før det avdukes.

Sist vi fikk menge oss i Avalances åpne verdener var i Just Cause 2 i 2010. Den gang konkluderte anmelder Joachim Froholt med at spillet, på tross av sin mangelfulle historie, uinteressante figurer og slitsomme struktur, var verdt en durabelig heisatur.

Les også: Just Cause 3 kan være på vei Les også: Anmeldelsen av Just Cause 2

Siste fra forsiden