Bastion får PC-dato

Og den er ikke langt unna.

Actionrollespillet Bastion stakk av med en solid åtter da det ble lansert for Xbox 360 i juli. Nå har utgiver Warner kunngjort slippdatoen på PC. Spillet vil lanseres på Steam 16. august. Andre digitale distribusjonskanaler får det senere, og vi loves blant annet en DRM-fri versjon.

PC-versjonen får et konsolloppsett skreddersydd mus og tastatur, men vil naturligvis også støtte håndkontroller om du foretrekker å bruke det.

Snart på PC.

Vår anmelder, Øystein Furevik, var svært fornøyd med Bastion på Xbox 360:

– Bastion må spilles, ingen tvil om det. Det er et sjarmerende og kreativt eventyr som griper deg på uvanlige måter. På den ene siden er det et vakkert eventyr med en nesten barnslig grafisk stil. Det er lekent og uskyldig, men byr på mye mer enn som så. Under blomster og fagre farger ligger et intenst og fascineende spill med en historie som er mørkere enn en kanskje skulle tro, skrev han i anmeldelsen sin.

August blir dermed en god måned for PC-versjoner av kritikerroste Xbox 360-spill. For noen dager siden dukket Limbo opp på Steam, og dagen etter Bastions utgivelse er det duket for lansering av gudespillet From Dust.

Siste fra forsiden