Battlefield 2042

Battlefield 2042 inviterer til åpen betatest neste uke

Alle som vil kan prøve skytespillet på PC eller konsoll.

Battlefield 2042-lanseringen ble nylig flyttet til november, men spillere får fortsatt sjansen til å teste spillet neste måned. EA inviterer nemlig til åpen betatest på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Her er PC-kravene for Battlefield 2042-betaen.
EA

Det hele avholdes 8.-9. oktober, med åpne dører for absolutt alle som er interessert i å teste skytespillseriens neste innslag. De som har forhåndsbestilt eller er EA Play-medlemmer kan hoppe inn allerede fra 6. oktober.

EA påpeker at man ikke trenger PlayStation Plus-abonnement for å delta, men Xbox-spillere må ha Xbox Live Gold-medlemskap. For de som spiller på PC har utvikleren også offentliggjort PC-krav, som du kan se gjennom på bildet til høyre i artikkelen.

I løpet av betaen får spillere prøve seg på modusen Conquest på kartet Orbital. Testperioden skilter også med fire forskjellige spesialister, med ulike utstyrspakker og spesialegenskaper.

Battlefield byr på moderne krigføring satt noen år inn i fremtiden. Spillet dropper den tradisjonelle enspillerkampanjen, og satser i stedet på tre flerspillervarianter. Lanseringsdatoen er satt til 19. november.

En av modusene lar spillere designe sine egne Battlefield-kamper.
Blander Battlefield 1942, Battlefield 3 og Bad Company 2 i en stor sandkassemodus »

Siste fra forsiden