Battlefield 3-beta åpnes opp neste uke

Snart slippes vi løs på slagmarken.

Electronic Arts har kunngjort at den åpne betatesten av Battlefield 3 vil starte 29. september. Dermed vil spillere fra hele verden og på alle plattformer få en prøvesmak av det som utvilsomt blir en av høstens største spillutgivelser.

Betatesten inkluderer Operation Metro-kartet, som finner sted i et krigsherjet Paris. Her får du kjempe i alt fra frodige parker og fargerike gater til mørke undergrunnstunneller. Kartet spilles i «rush»-modus, hvor et lag får i oppdrag å holde kontroll over en serie undergrunnsstasjoner, mens et annet må angripe dem.

Her blir det mye action.

Hvis du forhåndsbestiller spillet via Origin på PC (eller eier samlerutgaven av Medal of Honor) får du forøvrig tilgang på betaen litt før resten av verden. 27. september er datoen du i så fall kan krysse av på kalenderen.

Betatesten avsluttes 10. oktober.

Lasse Lervik tok en titt på flerspillermodusen til Battlefield 3 på E3 tidligere i år, og han var positiv til det han fikk se:

– Battlefield 3 ser helt fantastisk ut, og vil by på en grafikkrevolusjon uansett hva som skjer. Sylskarpe teksturer, utrolig lyssetting og gjennomarbeidet brettdesign er en treenighet som sørger for at dette spillet ser mer realistisk ut enn noe annen utgivelse. Jeg trodde ikke mine øyne da jeg så spillet for første gang, og følelsen ble forsterket da jeg fikk spille det.

Spillet lanseres på Xbox 360, PS3 og PC 27. oktober i år.

Siste fra forsiden