Battlefield 3 får premiumtjeneste

Gir spillerne tidlig tilgang på utvidelser.

For en tid tilbake ble det spekulert i at EA ville tilby Battlefield 3-spillerne en form for premiumtjeneste, i tråd med Activisions Elite-tjeneste for Call of Duty.

EAs E3-visning i natt kunne nå bekrefte dette.

Tidlig og ekstra innhold

Som det ble hevdet tidligere i vår vil tjenesten få navnet Battlefield 3 Premium, og for å lokke til seg spillerne loves det hele fem tilleggspakker til spillet.

Tilleggspakkene er inkludert i prisen på Premium-tjenesten, som er henholdsvis 49,99 amerikanske dollar for PC- og PlayStation 3-utgaven, eller 4000 Microsoft-poeng for Xbox 360-utgaven. Norsk pris for tjenesten er 449 kroner.

Pakkene det er snakk om, er Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, End Game og den nylig annonserte Aftermath – som Premium-spillerne vil få tilgang til et par uker før de øvrige spillerne.

I tillegg til de nedlastbare tilleggspakkene, vil Premium-spillerne også kunne dekorere seg selv med spesialgjenstander i spillet, både egne såkalte «dogtags», en ACB-90-kniv og egne kamuflasjemønstre.

Premium-spillerne vil også få muligheten til å nullstille henholdsvis Score/Minute, Kills/Deaths, Wins/Losses og annen statistikk for flerspillersoldaten sin. Andre fordeler, som å kunne gå først i køen og å få delta i egne doble XP-helger, vil premium-spillerne også få.

Battlefield 3 Premium er tilgjengelig fra og med nå.

Les også: Anmeldelsen av Battlefield 3 Les også: Kommentar: Ingen overraskelser fra Microsoft

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden