Battlefield 4 får betadato

Om få uker slippes spillerne løs i Shanghai.

Electronic Arts-toppen Peter Moore har kommet med den eksakte datoen for den tidligere annonserte åpne betatesten av skytespillet Battlefield 4. Om du ønsker å teste spillet før lansering kan du krysse av 1. oktober i kalenderen, for da blir en begrenset betautgave tilgjengelig på Xbox 360, PlayStation 3 og Windows-baserte PC-er.

Når beta-versjonen åpner dørene får spillere fra hele verden kjempe mot hverandre på et kart som kalles Siege of Shanghai. Det er det samme kartet vi så demonstrert på E3, hvor et av lagene fikk en skyskraper til å rase sammen.

Nestegenerasjonsversjonen har også fått dato

Moore har også annonsert lanseringsdatoen til de kommende nestegenerasjonsversjonene av spillet. For oss nordmenn er det den europeiske PlayStation 4-datoen som er mest interessant; spillet dukker opp den 29. november på Sonys kommende konsoll. Om du vil importere en Xbox One er det 21. november som er den aktuelle Europa-datoen.

Det vil også være mulig å oppgradere eller bytte inn versjonen for Xbox 360 og PlayStation 3 med versjoner for Xbox One og PlayStation 4. Da slipper du å betale fullpris for nestegenerasjonsversjonen, og du vil få muligheten til å fortsette spillingen der du slapp. Electronic Arts har gitt ut en god del informasjon om dette tilbudet på nettstedet sitt. Men vær oppmerksom på at de av en eller annen grunn ikke godtar at du for eksempel oppgraderer fra Xbox 360-versjonen til en PlayStation 4-versjon.

Slike tilbud gjelder forøvrig også for FIFA 14 og Madden NFL 25.

Les også: Sniktitt på Battlefield 4
Les også: Anmeldelse av Battlefield 3

Siste fra forsiden