Battlefield-beta tidlig i oktober

Kjemp om makten i Shanghai.

Electronic Arts har fortalt at de vil arrangere to ulike betatester av det kommende Battlefield 4. Den ene vil være eksklusiv for de som eier Battlefield 3 Premium, de som har forhåndsbestilt Battlefield 4 Digital Deluxe Edition og de som eier Medal of Honor Warfighter Edition. Den vil vare i tre dager, og arrangeres tidlig i oktober.

Den andre betatesten vil være åpen for alle, og her får spillere fra hele verden kjempe mot hverandre på et kart som kalles Siege of Shanghai. Det er det samme kartet vi så demonstrert på E3, hvor et av lagene fikk en skyskraper til å rase sammen. Den åpne betatesten finner også sted tidlig i oktober.

Mer informasjon om betatestingen finner du i et FAQ-dokument på spillets nettsted.

Premium-tjeneste for bonusinnhold og tidlig tilgang

EA har også annonsert Battlefield 4 Premium. Hvis du er villig til å betale ekstra får du blant annet tilgang på fem nedlastbare ekspansjoner. Disse vil rulles ut i tiden mellom desember og sommeren neste år, og en av dem vil debutere på Xbox One. Premium-medlemmer får tilgang to uker før de legges ut for salg.

I tillegg får premium-medlemmer ekstra bonusinnhold hver uke, flere muligheter til å skreddersy figurene sine og fordeler i serverkøen.

Til slutt tar vi med at EA har avslørt et nytt kart og en ny modus for spillet. Modusen heter «obliteration», og her er målet å sikre en bombe og så plante den i motstandernes base. Det nye kartet heter Parcel Storm, og finner sted i en tropisk øygruppe. Nyhetene demonstreres i en video som ligger under artikkelen.

Les også vår sniktitt på Battlefield 4.

Mer flerspilleraction.

Siste fra forsiden