Black Ops 2 kommer til Wii U

I følge ryktene kommer storspillet til Nintendos nye konsoll i november.

I år som i fjor klinker Activision til med ett nytt innslag i den massivt populære Call of Duty-serien. Spillet med undertittelen Black Ops 2 har så langt vært noe å se frem til for PlayStation 3-, Xbox 360- og PC-brukere, men nå kan det se ut som om Nintendo-gjengen også får være med på moroa.

I følge Eurogamer vil en Wii U-utgave av Call of Duty: Black Ops 2 annonseres i neste utgave av bladet Nintendo Gamer. Nettsiden har fått tilgang til kopier av sidene, der det også kommer frem at spillet lanseres i november.

Dette betyr at vi også kan regne med å få klørne i Nintendos neste konsoll senest november i år. Nintendo har så langt ikke gått ut med en offisiell lanseringsdato, men november virker nå mer sannsynlig.

Positivt overrasket

Nintendo-fansen skal også kunne tevle i krigsslagene i høst.

Call of Duty: Black Ops 2 er oppfølgeren til spillet som ble lansert for to år siden. Deler av spillet tar sted mot slutten av den kalde krigen, mens resten av spillet utspilles i 2025. Serien er kjent for å ha to utviklere som alternere på å utgi ett spill hver annen hvert år, og etter fjorårets Call of Duty: Modern Warfare 3 fra Infinity Ward er det nå Treyarchs tur igjen.

Under årets E3-messe fikk jeg tatt en titt på spillet, og etter å ha vært skeptisk til serien i flere år ble jeg positivt overrasket av hva Treyarch ønsker å gjøre. Om utvikleren lykkes med sine nyvinninger eller ikke får vi først vite når spillet lanseres 13. november til Xbox 360, PlayStation 3 og PC, og, etter alt å dømme, også til Wii U.

Les også: Sniktitt: Call of Duty: Black Ops II Les også: Nintendo videreutvikler Wii U

Siste fra forsiden