Bli kjøpmann i Venezia

Det neste handelsspillet fra Kalypso tar oss til renessansen.

Kalypso Media har annonsert et nytt handels/strategispill. Det heter Rise of Venice, og gir deg rollen som en venetiansk handelsmann i renessanseperioden. Du har en liten formue og noen seilskuter under din kontroll, og må gjennom kløktig handel bygge opp et helt handelsimperium med en flåte du kan være stolt av.

Handlingen foregår i hele Middelhavsområdet, og seilskutene dine får blant annet besøke byer som Genova, Tripoli, Roma, Athen, Alexandria og Konstantinopel. Det finnes en rekke ulike varer å handle med, og de ulike byene har sine egne spesialiteter.

Skal du bli rik trenger du penger.

Politikk og intriger

Underveis må du ikke bare forholde deg til konkurrerende handelsmenn, men også skitne sjørøvere. Du har også en egen familie å holde styr på, og kan blant annet sende slektningene dine på ulike oppdrag. Som seg hør og bør loves vi massevis av politiske intriger og muligheter for å handle på begge sider av loven.

Spillet vil også skilte med flerspiller for opp til fire spillere, både via lokalt nettverk og internett.

Rise of Venice skal etter planen lanseres i løpet av oktober, og er kun annonsert for Windows-baserte PC-er. Kalypso har også stått bak de nye handelsspillene i The Patrician og Port Royale-seriene.

Les også: Rikdom og ære i The Patrician
Les også: Gaming Minds Studios kunngjort

Siste fra forsiden