Konkurranse

Bli med på lukket Hawken-betatest

I helgen får noen utvalgte prøve det lovende kamprobotspillet. Vi har 1000 nøkler.

Hawken er et førstepersons skytespill hvor kamproboter utstyrt med rakettmotor og heftige våpen kriger mot hverandre i futuristiske bymiljøer. Spillet, som vil være gratis å laste ned, lanseres gjennom en åpen beta den 12. desember, men allerede i morgen, 26. oktober, slippes de første spillerne løs i Hawkens postapokalyptiske fremtidsverden.

Da starter nemlig en omfattende, lukket betatest. Denne testrunden vil være åpen hele helgen, og avsluttes på mandag. Testen er i utgangspunktet lukket, så for å delta må du få tildelt en betanøkkel. Heldigvis har vi 1000 slike å dele ut, alt du trenger å gjøre er svare på spørsmålet under, og fylle inn navn og e-post. Vi sender ut fortløpende til vi er tomme.

Kamproboter braker sammen i Hawken.

Selve betatesten starter altså fredag kveld, kl. 21.00 norsk tid.

– Vi er superspente på å åpne dørene og slippe en større gruppe spillere inn i Hawken for første gang. Jeg klarer nesten ikke å vente på å se hvordan det generelle spillpublikumet opplever spillet, og se alle de ulike måtene de vil prøve å dominere slagmarkene på, sier Khang Le, som er spillets kreative sjef, i en pressemelding.

Handlingen foregår i store og lekre postapokalyptiske miljøer, som skal være åpne nok til at spillerne kan bruke en rekke forskjellige taktikker for å vinne. Det blir også rikelig med muligheter til å skreddersy egenskapene til kamproboten din, ved hjelp av ulike typer våpen og andre modifikasjoner.

Les også: Sniktitt på Airmech
Les også: Anmeldelse av Steel Battalion: Heavy Armor

Siste fra forsiden