Bli med til verdensrommet

I Kerbal Space Program får du delta i utenomjordisk romkappløp.

Kerbal Space Program er et romspill utenom det vanlige. Her må du nemlig starte og utvikle ditt eget romprogram. Handlingen starter på planeten til en gjeng små, grønne folk, som veldig gjerne har lyst til å utforske verdensrommet. Du må begynne på begynnelsen, ved å utvikle et fartøy som kan ta de små vesnene ut i verdensrommet uten å drepe dem i prosessen.

Funker dette, tro?

For å gjøre dette har du et kraftig redigeringsverktøy til din disposisjon, og en rekke ulike deler. Spillet skilter med avansert fysikksimulering, så skapelsene dine skal fly (eller eventuelt krasje) på realistisk måte.

Spillet er fortsatt i utviklingsfasen, og hvis utviklingen går som den skal vil du i fremtiden kunne fly til måner og andre planeter, og bygge baser på fjerne verdener.

Du kan laste ned en tidlig versjon av spillet gratis, men den er ganske gammel, og hvis du vil ha den nyeste versjonen – som ble lansert i forrige uke – må du betale.

Den nyeste versjonen inkluderer blant annet muligheten til å bygge romstasjoner. Disse kan romskipene dine «lande» på, men det krever selvsagt stor presisjon. Andre nyheter inkluderer et nytt system for ressurser og et nytt grensesnitt for å planlegge reiser i rommet.

Som med Minecraft får du alle fremtidige oppdateringer til spillet gratis, om du kjøper det nå.

Les også: Anmeldelse: FTL: Faster Than Light
Les også: Nyheter for unikt romspill

Siste fra forsiden