Bli med tilbake til nittitallet

I dag lanseres det unike utforskningsspillet Gone Home.

I Gone Home transporteres vi tilbake til 1995, og får utforske et helt vanlig hus bebodd av en helt vanlig familie. Du spiller en tenåring som kommer hjem etter å ha vært utenlands i ett år, og forventer naturligvis et gledelig gjensyn med familien din. Men når du kommer inn døra møter du et helt tomt hus. Hva har skjedd?

For å løse mysteriet må du lete etter spor i huset. Utviklerne skryter av en svært høy grad av interaktivitet. Alt som kan manipuleres i virkeligheten kan sannsynligvis manipuleres i spillet også. Spillet har ingen typiske eventyrspillnøtter, og du løser alt ved hjelp av utforskning. Familiens personlige gjenstander og notater gir deg et bilde av hva som har skjedd.

Gone Home kommer fra en gruppe veteraner som blant annet har den kritikerroste BioShock 2-utvidelsen Minerva's Den på rullebladet. De har allerede fått mye positiv oppmerksomhet for spillet sitt, som var en av finalistene i årets Independent Games Festival.

Spillet lanseres senere i dag, og blir tilgjengelig for Windows, Linux og Mac OS X. Det blir tilgjengelig på Steam og direkte fra utviklerne. Kjøper du det direkte fra utviklerne får du en DRM-fri versjon av spillet. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Les også: Refleksjon – Revolusjonen som forsvant
Les også: Anmeldelse av Papers, Please

Var musikken virkelig så dårlig i 1995?

Siste fra forsiden