Bli rallymester i WRC 4

Årets WRC-spill viser seg frem.

Høsten er i anmarsj, og det innebærer årets utgaver av alt fra FIFA til F1. Som seg hør og bør får også rallytilhengerne en oppdatering av «sitt» spill, i form av WRC 4 som lanseres i oktober. Spillet kommer til PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360 og Windows-baserte PC-er, og som vanlig er det italienske Milestone som står for utviklingen.

Årets versjon skilter selvsagt med alle de ledende teamene og førerne fra den inneværende sesongen, og vi får også virtuelle representasjoner av alle de individuelle rallyløpene på kalenderen.

Ellers loves vi forbedret grafikk og lyd, nye væreffekter og en helt ny karrieremodus. En dynamisk flerspillermodus skal vi visstnok også få, men utgiver BigBen Interactive går ikke i detalj om noen av nyhetene i pressemeldingene sine.

De har imidlertid akkurat lansert en video som viser hvordan spillets versjon av det ikoniske svenskerallyet tar seg ut. Her får vi se Mikko Hirvonens Citroën DS3 sladde rundt i snødekte miljøer. Videoen ser du under artikkelen.

NB: Dette spillet har ikke noe å gjøre med PS2-spillet WRC 4, som kom for noen år siden.

Les også: Anmeldelse av WRC: FIA World Rally Championship
Les også: Anmeldelse av Richard Burns Rally

Minner meg om at vinteren er rett rundt hjørnet.

Siste fra forsiden