Bli superintelligent laboratorierotte

Tiny Brains kommer fra et lite studio med mye erfaring.

Veteraner fra EA, Ubisoft og Eidos har startet et nytt, uavhengig spillstudio i Montreal. Studioet heter Spearhead Games, og nå har de annonsert sitt første spill.

Tiny Brains er et tredimensjonalt action/hjernetrimspill med samarbeidsfokus. Opp til fire spillere får rollen som små, superintelligente laboratoriedyr. De må nå jobbe sammen for å fullføre en serie stadig mer intrikate tester satt sammen av en gal vitenskapsmann. De fire dyrene har forskjellige egenskaper, som alle lar dem manipulere verden på ulike måter.

– Spearhead er et engasjert team med erfarne spillskapere. Med Tiny Brains er ambisjonen vår å skape et superunderholdende spill med fokus på ekte samarbeid. Så langt er vi svært fornøyd med resultatene, sier produsent Simon Darveau i en pressemelding.

Små hjerner.

Darveau, som er en av Spearheads tre grunnleggere, var forøvrig designsjef for storspillet Assassin's Creed III. De to andre er Malik Boukhira, som var spilldesigner på Assassin's Creed 2 og Dead Space 3, og Atul Mehra, som var sjef for Army of Two-serien.

Det er ikke klart hvilke plattformer Tiny Brains kommer til, men ifølge nettstedet Eurogamer fokuserer Spearhead på tradisjonelle plattformer som PC og konsoll for «å kunne levere den beste samarbeidsopplevelsen». Tiny Brains blir altså ikke et mobilspill.

Spearhead Games vil vise frem Tiny Brains på spillmessen PAX East, som finner sted senere denne måneden.

Les også: Samleartikkel: Lyst til å trimme hjernen litt?
Les også: Anmeldelse: Quantum Conundrum

Siste fra forsiden